Regulier Stucwerk

Ons specialisme bestaat uit het aanbrengen van strak pleisterwerk op binnenmuren en plafonds, evenals raapwerk voor ruwere oppervlakken.

Regulier Stucwerk

Ons specialisme bestaat uit het aanbrengen van strak pleisterwerk op binnenmuren en plafonds, evenals raapwerk voor ruwere oppervlakken.

Wij verzorgen graag het stucwerk van uw nieuwbouw woning of verbouwing.

Wij bieden binnenhuis pleisterwerk aan, waaronder glad stucwerk voor strakke muren en plafonds, maar ook raapwerk voor ruwere oppervlakken. Daarnaast kunnen wanden behandelklaar worden gemaakt zodat u direct aan de slag kunt!

Raapwerk

Als de ondergrond van uw muur of plafond uit metselsteen, grof of afgehakt stucwerk bestaat, is stucwerk met een dikkere laagdikte nodig om dit vlak recht te maken. We gebruiken over het algemeen een gipsmortel, maar in natte ruimtes passen we vaak een cementgebonden mortel toe voor waterbestendigheid.

Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk is een hoogwaardige stuclaag die we zeer strak en luxe voor u afwerken. Indien nodig behandelen we uw wand of plafond eerst met een voorstrijk. Gipsen pleisterlagen hebben een grote vochtregulerende werking en dragen bij aan een aangenaam leefklimaar in huis.

Schilderklaar maken

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij het stucwerk tevens voor u schilderklaar maken. Ook brengen wij daarbij voorstrijk aan om het stucwerk vast te zetten. Dit zorgt ervoor dat er minder verf wordt opgenomen en geeft uiteindelijk een prachtig eindresultaat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op